Boek een Afspraak

Boek een afspraak

Vul hieronder je gegevens in. Alle velden met een * (sterretje) zijn verplicht.


Vragenlijst over je tattoo

Hieronder zie je een vragenlijst. Omschrijf je idee zo specifiek mogelijk.Stuur ons voorbeelden

Het is verplicht om ten minste één foto mee te sturen. De grootte mag niet meer dan 1mb per foto zijn.


Toelichting over je foto's

Geef hieronder toelichting op je foto's.
Graag zo concreet en specifiek mogelijk met minimale uitweiding naar achtergrond informatie of beweegredenen.

WEL: informatie die zichtbaar verwerkt moet worden in je tattoo (bijv. een letter, symbool of iets wat je mooi vind aan je voorbeeld foto)

NIET: betekenis en achtergrond informatie (bijv. verleden en persoonlijke redenen die voor jou alleen belangrijk zijn)Wegens het uploaden van de foto's en afhankelijk van je eigen internet snelheid kan het even duren voor je een melding krijgt dat je bericht verzonden is. Je ziet onder de 'verzenden' knop een melding verschijnen zodra je bericht succesvol verzonden is en tevens ontvang je automatisch een bericht van ons via email.

Afhankelijk van je internet snelheid en het formaat van je foto’s kan het na het klikken op de verzendknop even duren voor je foto’s geüpload zijn. Geef het even de tijd. Lukt het versturen dan nog niet, mail dan alle bovenstaande info naar info@novaarttattoo.com

Het proces gaat als volgt in zijn werking

1. Je krijgt een mailtje terug met wat verdere vragen over het ontwerp.
2. Je krijgt een prijsopgave, tijdsduur en beschikbare data.
3. Na akkoord van jou, op de datum voor de tattoo, ontvang je een afspraakbevestiging met betaalinformatie voor de aanbetaling. Voor kleine tattoos is de aanbetaling €50,- en voor grote tattoos incl design is de aanbetaling €100,- of €150,-. Dit is onderdeel van het totaal bedrag.
4. Na ontvangst van de aanbetaling is de boeking compleet. Wij mailen het ontwerp niet toe van te voren. Op de dag zelf is er genoeg tijd om aanpassingen te maken indien nodig.
5. Twee dagen voor de afspraak ontvang je een herinnering via de mail.

Je kan altijd een afspraak maken voor een consult om je ideeen te bespreken met een tatoeerder. We vragen €35,- voor een consult wat wordt verrekend bij het inboeken van een tattoo afspraak. Langskomen en de sfeer in de studio te peilen is zonder afspraak mogelijk, je moet je immers wel goed voelen bij zo een belangrijke gebeurtenis.

Zonder aanbetaling ontwerpen wij helaas niet. Wij steken tijd en moeite in jouw opdracht en uiteraard is onze tijd niet gratis. Vaak gaat er wel meer tijd inzitten dan de waarde van de aanbetaling maar wij ontwerpen dan ook niet zonder tattoo afspraak. Zie je toch van je tattoo afspraak af, dan ben je helaas je aanbetaling kwijt.

Wil je een bestaande tattoo uitbreiden of coveren dan vragen wij je om langs te komen in de studio voor een consult. Vanaf een foto kunnen wij vaak niet zien of ,en wat, wij ermee kunnen doen voor je.

Wij maken bestaande tattoos van andere tatoeëerders niet exact na. Ook maken wij persoonlijke ontwerpen voor onze klanten en tatoeëren deze dus niet nogmaals. Onze creativiteit is oneindig dus helpen wij je graag met een ontwerp wat wij speciaal voor jou maken.

Je zult dus helaas niet vooraf inzien hoe de tattoo er exact uiteindelijk uitkomt te zien. Je bent bij het inboeken van een afspraak als het goed is al bekend met ons werk, wij hopen dat vertrouwen in ons en onze visie voldoende voor je is.

Je kan overige informatie, voorbeelden of wijzigingen indienen tot aan 3 dagen na het inboeken van de afspraak. Dien je dit later in dan kunnen er kosten in rekening worden gebracht omdat het proces voor het ontwerp al in gang is gezet.