Wie wij zijn

WIE WIJ ZIJN

 

Nova Art is een lang gekoesterde droom van ondernemer Roxanne Horn.
Van jongs af aan wist zij dat ze ondernemer wilde worden. Alleen was nog niet duidelijk in wat precies.
Creativiteit zit haar in het bloed, dus een combinatie van ondernemen en iets creatiefs was al snel gemaakt. Ze zette haar bedrijf, RoxaRosa, op tijdens haar studie en ging hier na haar studie mee verder. In eerste instantie bood ze via RoxaRosa face- en bodypaint diensten aan. Denk hierbij aan kinderschminken op feestjes of bellypaintings bij zwangere dames. Maar al snel liep dit uit tot het aanbieden van cursussen in face- en bodypainting en lesgeven over de hele wereld. Ze deed tevens mee aan internationale wedstrijden en is uiteindelijk ‘met pensioen gegaan’ na het bereiken van 3e op het wereld kampioenschap en 4e op het Europese kampioenschap in 2015.
Tijdens deze activiteiten is ze gestart met tatoeeren en besloot ze hiermee door te gaan. Na gewerkt te hebben in diverse shops en daar veel geleerd te hebben was het eindelijk tijd om de lang verwachte stap te zetten naar een eigen studio.

Ongeveer 13 jaar geleden leerde Roxanne Mae Douglas kennen bij de H&M waar ze beiden werkten. Jaren lang omgaan inprivé- en werksfeer and still going strong. Deze single mom van twee zoons (16 en 8 jaar) heeft jaren lang in de detailhandel gewerkt maar was op zoek naar een baan waar ze haar hart en ziel in kwijt kon en waarbij ze zich niet anders hoefde voor te doen dan wie ze is. Gastvrij zijn, dingen regelen, persoonlijke service geven, de zaak draaiende houden, maar waar een tattoo op de hand wel is toegestaan. Bij Nova Art voelt ze zich thuis.

 

 

Deborah Kromodjojo is twee jaar werkzaam als tatoeerder en werkt bij Nova Art sinds november 2018. Na 1 gesprek was ze gelijk aangenomen! Deborah is een multi talentje en voor dat ze begon met tatoeëren heeft ze van alles gedaan, van een afgeronde kappersopleiding tot meubel vakschool. Wij zijn super blij met deze talentvolle laidback gezellige chick! En niet te vergeten, moeder van drie fantastische zoontjes!

 

 

 

Jenya Kuzmenko is onze artiest uit de Oekraïne. Ze tatoeëert 10 jaar en sinds 2018 in Nederland. We zijn haar tegen gekomen op de Amsterdam Tattoo Conventie en nu werkt ze als regular guest artist bij ons! Samen met haar man en katten woont ze in Rotterdam. Als klein meisje dat altijd gekke cartoons in haar schoolboeken tekende had ze nooit durven dromen dat ze later tattoo artiest zou worden. Haar specialisme is kleur realisme!

 

 

 

BELEVENIS

We hopen dat je bij ons binnenstapt in een studio waar je blij van wordt. Aangenaam en geinspireerd. Dat je vriendelijk en goed wordt geholpen en je ervaring bij ons wilt delen met familie en vrienden. Je bent vrij bij ons om je (beste) vriend(in) mee te nemen als je getatoeerd wordt, maar we hopen dat je je ook gewoon lekker ontspannen voelt als je alleen komt voor je tattoo.
Laat je weten of het gelukt is?

JIJ EN WIJ

Wij willen meer voor onze klanten betekenen. Zo hebben wij een customer base waar je je voor kan aanmelden en dan profiteer je van leuke aanbiedingen. Als je een afspraak bij ons hebt ingeboekt dan wordt je automatisch lid. Je wordt als eerste op de hoogte gehouden van interessante acties en aanbiedingen. Hoe vaker je komt en hoe meer mensen via jou bij ons terecht komen, hoe meer je kan opklimmen in ons bestand tot Nova Art gold member.

Elk kwartaal posten wij een interessant verhaal achter de tattoo van een van onze klanten. Maar vergis je niet in wat wij interessant vinden.. Bij Nova Art willen we juist een breed perspectief bieden en een nieuwe kijk op tattoos!

WIJ VOOR DE WERELD

Roxanne steunt al, voordat ze met Nova Art begon, diverse goede doelen. Want er is altijd een manier waarmee je een bijdrage kan leveren voor de wereld waarin je leeft. Iedereen kan iets doen, op zijn eigen manier. En dit is de manier van Nova Art. We steunen onder andere de stichting Bijen is Leven, Save Tigers Now voor de tijgers en Save Elephant.org voor de olifanten in Thailand.
Daarnaast hebben we de optie om jou als vegan te helpen door vegan producten te gebruiken tijdens het hele tattoo proces.